Jdi na obsah Jdi na menu
 


výprava sedmá 1.4.2010

7. 4. 2010

Takže ze sedmé výpravy zatím stručně: Sešly jsme se hlavně holky :-) Docela hodně jsme se sdílely o tom, jak nám studium koloským zatím jde či nejde, co je povzbuzením a co je těžké. Hodně jsme se shodly na tom, že bojujeme o čas na studium ale že tento boj nikdy nebude snadný.

Taky nás čekají trochu změny. A to příjemné. Ve vedení se bude střídat Lenka a Věrka (která se již osvědčila)

Také mnozí členové vyjádřili potřebu mít jasně definované úkoly na další výpravy. To je oblast ve které se musíme (hlavně Lenka) zlepšit.

No a co do příště?

1. Mít rozdělenu celou knihu na jednotlivé logické úseky a mít co nejstručnější názvy pro ně. Je možné se inspirovat již společnou prací z minulých výprav, kterou doplním zde.

2. Zkuste zformulovat celkový název celé knihy a také hlavní témata. Název je kratší , ale může mít podtitulek a téma musí podporovat název,  může to být věta.

3. začít s prvním úsekem a zkusit si ho INTERPRETOVAT. Tzn. přijít na to, co Pavel chtěl opravdu v TE DOBE skutečně říci tím co napsal.

U interpretace se možná už neobjedete bez různých studijních slovníků a pomůcek-už přichází na řadu i komentáře. Klidně si již čtěte různé poznatky hlavně co se týče řeckého významu a kulturních záležitostí té doby, které vrhají na text jiný význam, než jaký by měl dnes.

Také doplním seznam dobrých komentářů zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

help writing a essay w82fne

(EugeneOvash, 5. 4. 2023 13:47)

You explained it very well.
phd dissertation writing service https://writingthesistops.com essay writing service recommendation https://bestcheapessaywriters.com